Hoşçakalın! :)

2012 Ekim'inde çıktığım blog yolculuğuma neredeyse 8 yılın sonunda, son veriyorum.. 

Bu blog ömrünü tamamladı. Yıllar içinde çok şey paylaştığım, arkadaş hattâ dost olduğum tüm okurlarıma en içten dileklerimle teşekkür ederim! İyi ki vardınız. Beraber güldük, ağladık, düşündük, çözümler ürettik, yeri geldi birbirimizden, yeri geldi hatalarımızdan öğrendik, öğrenmeye devam edeceğiz. Bu blog bana tam ihtiyacım olan zamanda çok iyi geldi.. 

Herkese çok teşekkürlerimle! Hoşça kalın!
Hoşçakalın! :) Hoşçakalın! :) Reviewed by Ogrenen Anne on Ağustos 16, 2020 Rating: 5

43 yorum:

  1. Gözümde canlandı koskoca mazi...
    2.çocuğum senin blogunla büyüdü Ceren. Hayatı istediğin ve hakkettiğin gibi keyifle, huzurla, sağlıkla yaşamanı dilerim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim Esra, ben de size aynı güzel dileklerinizi yansıtıyorum :)

      Sil
  2. Benim için üzücü olsa da siz bitti diyorsanız bitmiştir. Sizi tanımak çok güzeldi. Çok teşekkür ederim yazıp bİzimle paylaştıklarınız ve mailler üzerinden yardımlarınız için. Başka yerlerde birşeylere tekrar birlikte devam etme dileğiyle.. bloğunuz gerçekten çok güzeldi. Bu arada kitabı dört gözle bekleyecem .

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Rica ederim. Karşılıklı yardımlaştık, ben de yorumculardan çok şey öğrendim. Sağolun varolun. Maillerimi becerebilirsem kişisel mail adresime yönlendireceğim. Her zaman yazabilirsiniz..

      Sil
  3. üzüldüm 😞 gerçekten dilerim herşey gönlünce olur inşallah canım benim en güzeline emanet ol Sevgiler ..🌼🌼

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aminnn! Çok teşekkürler hepimiz emanet olalım inşallah

      Sil
  4. Sevgili Ceren,
    Bloğu komple kapatıyorsunuz sanırım. Daha sonra tekrar okurum dediğim bir sürü yazınız vardı. Keşke internetin derinliklerinde kalsaydı da ara ara denk gelseydim yazdıklarınıza. Bir dostu kaybetmiş gibi üzüldüm. Mutluluklar dilerim...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet Esra öyle düşündüm. Artık doğru bilgiye ulaşmak çok zor olmuyor ama malesef bir de kişisel bloglardan içerik hırsızlığı da var biliyorsunuz.. O nedenle dedim kapatayım gitsin, işlevini şu zaöana dek gerçekleştirdi nasılsa.. Sildim eski yazıları blogdan. Bir hoşçakal yazısı bıraktım arayan soran olursa diye. Yanda da email adresim var ulaşmak isteyenlere :) ben de mutluluklar dilerim ve teşekkür ederim!

      Sil
  5. Sizin yazilarinizi okumak hep cok keyifliydi. Cocuklarimiz da yakin yaslarda oldugundan, her zaman fikir aldigim, kendimi rahatlatip ciktigim bir yerdi burasi. Hayatimda bir sayfa kapanmis, kendimi bir onluk daha yaşlanmiş hissettim. Hüzünlüyüm. Ama eski tadini vermeyen birseye vakit harcamayi birakmakla bir kez daha guzel bir fikir verdiniz. Hersey icin tesekkurler, sizi merak edecegiz, cocuklarin buyumus hallerini, sizi... Hoscakalin.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet ;) çok teşekkür ederim anlayışınız ve güzel yorumunuz için..

      Sil
  6. Üzüldüm:( Kararınıza saygılıyız, umarım her şey gönlünüzce olur:)

    YanıtlaSil
  7. Reader'da birden bire 7 yıl öncesine kadar uzanan bazı postlar sıralanınca şaşırmıştım. Bu zamana kadar çok ilginç konularda yazdığın samimi yazıların için teşekkür ederim.
    Afiyet olsun ve güle güle:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ya sormayın ben de diğer hesabımda görünce şaşırdım. kusura bakmayın ben de anlamadım neden o postlar yenide çıktı. Çok sinir bozucu oldu hakikaten!

      Sil
  8. yolun açık olsun ceren, yıllar önce bebek yeni doğduğunda (nasıl bi perişanlık, çaresizlik ve cahillik) doğru bilgi, sihirli sözcüklere ulaşmak için deli gibi googlelarken bu siteyi bulunca çölde su bulmuş bahtsız bedeviler gibi sevinmiştim. çok sey öğrendim ve en önemlisi plastik annelerle dolu sosyal medyada bi nevi gerçek bi kaynaktı. iyiki aynı dönemlerde anne olmuşuz da sana rastladım :)) bi keresinde blogu yine kapatıp gitmiştin baya uzun bi süre. belki yine öyle bi gün ansızın çıkıp gelirsin diye arada sırada bu sayfayı açarım sanırım :)
    herşey gönlünce olsun, öyle sessiz bi takipçin
    Vera

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ya evet dayanamayıp dönmüştüm değil mi :) Bu sefer farklı hissediyorum. Bir süreç kendiliğinden tamamlandı sanki içimde.. Çok teşekkür ederim cümleleriniz gerçekten duygulandırdı beni. Çok güzel insanlar tanıdım bu blog sayesinde.. Sizin de yolunuz açık olsun dilerim..

      Sil
  9. 1-2 sene önce olsa çok üzülürdüm bu yazıyı okuyunca ama üzülmüyorum şimdi. Çünkü iyi olduğunu, iyi olacağını, kötü olduğun anda ise yanında olacağımı biliyorum. Çocuklar büyüyor, annelik bitmiyor ama 7/24 anneyim ben kafası yerini "BEN burdayım" farkındalığına bırakıyor. Hayat akmaya devam ediyor :)

    Bu blogla yol gösterdiğin, derdine derman olduğun, nadiren çare olamadığın anlarda bile aynı yolun yolcusu olduğumuzu hissettirip paha biçilemez bir yoldaş olduğun birçok anneden sadece biri olarak sana çok ama çok, çooooooook teşekkür ederim <3 <3 <3

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canımmm :) bu bloğun bana kazandırdığı bir "kardeş"im oldun gerçekten de. Sen de iyi ki varsın. Bitanesin.

      Sil
  10. Ceren❤️ Bir şey demeye gerek var mı bilmiyorum... yine de iyi ki yazmışsın iyi ki okumuşuz... deli gibi gezdiğim zamanlarda bu yazılar beni çok destekledi...

    YanıtlaSil
  11. Yolun açık olsun Ceren🙏 Hep iyi olmanı dilerim.
    Ben de iki kızımı senin mottonla “bugünü de sağ salim tamamladık:)” bugünlere getirdim. İyi ki vardın hayatımızda. Güzel yazıların için, içtenliğin için, desteğin için çok teşekkür ederim.
    Kucak dolusu sevgiler, selamlar🌸🌸

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım Songül ya valla neler yaşadık değil mi :) Daha da yaşayacağız mutlaka ama çoğunluğu mutlu, neşeli anılar olarak yaşansın umarım :)

      Sil
  12. life goes on out there somewhere :)

    YanıtlaSil
  13. Merhaba,yazıyı görünce çok üzüldüm.Hissettiğim çok sevdiğim bir arkadaşımın uzaklara gitmesi ve ondan bir daha hiç haber alamayacağım gibi .... Yazılarınızı okurken sanki yan komşunun kızı veya okuldan bir arkadaşımla sohbet ediyormuş gibiydi.Bundan sonrası için size mutlu huzurlu sağlıklı bir hayat dilerim ...Maya ve Lukası kocaman öpüyorum....
    Ich hoffe dass ich Sie einmal treffen kann.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba Semra, her zaman maille ulaşabilirsiniz, hiç bir yere girmiyorum, sadece blog yazmaktan gönlüm geçti o kadar :) çok sevgilerimle!

      Sil
  14. Merhaba. Çok üzüldüm ben de. Sizden, çocuklardan bir daha haber alamayacak olmak da çok hüzünlendirdi. Oyundan atılmış çocuk gibi hissettim. Günlerdir blogu girip girip kontrol ediyordum ki hoşçakal yazınızla karşılaştım. Siz de hep hoşçakalın. Hep mutlu huzurlu olun inşallah. Size çoook teşekkür ederim bana çok şey kattınız. Sevgiler selamlar.
    Gülcan

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Gülcan her zaman email yazabilirsiniz :) mutlu olurum, sevgiyle kalın!

      Sil
  15. Üzüldüüm ama sen kararını vermişsin canım. Yolun açık olsun ailenle birlikte nice mutlu yıllarınız olsun

    YanıtlaSil
  16. Merhaba Ceren,
    2 çocuklu bir anne olarak senden çok şey öğrendim. Yazılarındaki akıcılık, içtenlik ve mizah bana çok iyi gelmişti; kendimi yalnız hissetmemiştim.
    Yorumlarda gördüğüm tuvalet eğitimi için sticker yapıştırma fikri kızım için çok zevkli ve eğitici oldu.
    Sana çok teşekkür ederim. Üzüldüm gitmene. Kararına saygı duyuyorum.
    Ailenle hep mutlu ve sağlıklı olmanı dilerim. Sevgiler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben çok teşekkür ederim hem güzel satırlarınız hem de dilekleriniz için.

      Sil
  17. Hamileyken Yeni keşfettiklerim arasindaydiniz... Ciddi ciddi acaip üzüldüm... Yolunuz açık, bahtiniz güzel olsun...

    YanıtlaSil
  18. Ceren selam.
    Bazı şeylerin süresi oluyor değil mi, hepimiz için, herkes için. Tamamlandığında bitiriyoruz işte.
    Sevgiyle kal.
    Pınar (Bu nasıl gebe)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet tam dediğiniz gibi süresi doldu artık :) Çok teşekkürler

      Sil
  19. Merhaba.. Şimdiye kadar olan tüm yazılarınız ve paylaşımlarınız için teşekkür ederim. Yolumu aydınlattığınız zamanlar çok oldu.. Herşey gönlünüzce olsun.. Sevgiler..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim güzel satırlarınız için.. Sevgilerimi yolluyorum ben de :)

      Sil
  20. Merhaba çok üzüldüm kapatmanıza ben de sizi düzenli talip etmiyordum ama bir açıp geriye gidip bazen bir şey aramak için hep geliyordum. O yüzden a bir ay geçmiş niye yazmamış demiyorum hiç yazdıklarınız mutlu ediyordu. Keşke yazıları silmeseydiniz çok faydalı oluyordu ama belki de başka yolu kalmamıştır. Sevgiler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sevgili pelin evet miyadını doldurdu bloğum ama teşekkür ederim yorumunuz için sevgilerimle

      Sil
  21. Sen öyle diyorsan öyledir Cerencim. Sağlık, mutluluk, huzur diliyorum❤️

    YanıtlaSil
  22. Sürekli yazmaya devam etseniz keşke. yine de elinize sağlık.

    YanıtlaSil

Blogger tarafından desteklenmektedir.